ŠPUD

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna

+8
panical_triangle
autostop
Hex
brshlja
weird-lulu
Autoerotique
Filip.g
Blue
12 posters

Koju vrstu glazbe slušate?

¤Lara
    ¤Lara

Koju vrstu glazbe slušate? - Page 2 Empty Re: Koju vrstu glazbe slušate?

Post  ¤Lara Thu Mar 12, 2009 9:30 pm

sonja wrote:ja neznam po cemu sam ipala bahata ali ok svako im pravo na svoje misljenje pa tako i ja koje sam iznjela u nekoliko postova.
    mislim da ste vise vi ispali bahati svojim odgovorima, samim drzanjem i ponasanjem prema mozda svojoj buducoj kolegici.
    ipak ste vi stariji samo nekoliko godina od mene a drzite se kao da ste veliki umjetnici ali ponovo iznosim samo svoje misljene, da se nebi ponovo netko uvrijedio.
    a ako sam nekoga uvrijedia u ovom ili u prijasnjim postovima, ispricavam se, nisam imala namjeru.

...
    Držim se svojega, ali slažem se i s tobom.
    Peace. Wink sunny
    CptMetla
    CptMetla

Koju vrstu glazbe slušate? - Page 2 Empty Re: Koju vrstu glazbe slušate?

Post  CptMetla Fri Mar 13, 2009 12:54 am

ja volim house za dušu
    https://www.youtube.com/watch?v=cSDPnat53I8
    i rave (electro dance, hardstyle..) stvari na kojima se mogu "razbacati" jer jako jako volim sve vrste electro i hard plesova! partyje
    ali ipak ono preferiram house!

a ovo sa cajkama:
    kako izgleda kad ti vrhunski violončelist kaze da slusa cajke? (nemora bit vrhunski al svi teze tome tak da je praktički isto)
    nije da je preseravanje na umjetnost i umjetnike, nego jednostavno stitimo ugled, glazbenici su nam kolege, a oni nepodrzavaju cajke, bas kao ni ostale vecinske subkulture na skoli, ali postoje i cajkarosi tu samo su oni puno tiši i nepreseravaju se..
    al nemamo problema sto se tog tice... eto ti objasnjenje..
    ove goticare ni ja nevolim al sta da im radim...

uglavnom ono ljudi budite sretni... pustite one koji vam se nesvidaju! perite po svom!

Current date/time is Fri Nov 22, 2024 8:44 am