U ovoj temi napišite vrijeme, mjesto, (cijenu ulaznice), i nešto o samoj izložbi koja će tek biti.
5 posters
Izložbe u gradu Zagrebu
dolly.- Posts : 13
- Post n°2
Re: Izložbe u gradu Zagrebu
a nama je cijena ulaznice jako bitna s obzirom da imamo iskaznice od shpuda,jeli XD
M.Kajl- Posts : 17
- Post n°3
dolly. wrote:a nama je cijena ulaznice jako bitna s obzirom da imamo iskaznice od shpuda,jeli XD
nek enmaju jer su izgubili. xDDD
nego. Ima sada ovaj Rembrant -bakropis. neznam koja je cjena karte.ali znam da oni održavaju određemu temperaturu u prostoru. hahha
Autoerotique- Posts : 49
- Post n°4
M.Kajl wrote:dolly. wrote:a nama je cijena ulaznice jako bitna s obzirom da imamo iskaznice od shpuda,jeli XD
nek enmaju jer su izgubili. xDDD
nego. Ima sada ovaj Rembrant -bakropis. neznam koja je cjena karte.ali znam da oni održavaju određemu temperaturu u prostoru. hahha
Cijena ulaznice za odrasle je 30 kn,
za studente i umirovljenike 20 kn,
grupni posjeti naplačuju se 15 kn po osobi,
a obiteljska ulaznica košta 50 kn.
ja sam bio. dobro je zaista.
Blue- Admin
- Post n°5
Josip Račić: Retrospektiva
Moderna galerija, Hebrangova 1, Zagreb
Josip Račić
Retrospektivna izložba
Izložba je otvorena 16. prosinca 2008. godine.
Retrospektivna izložba Josipa Račića, u povodu stote obljetnice slikareve smrti, otvorena je u Modernoj galeriji u Zagrebu 16. prosinca 2008. godine. Na izložbi se predstavlja preko 100 Račićevih djela (ulja, akvareli i crteži). Izložba je otvorena do 15. ožujka 2009. godine.
Autor izložbe je povjesničar umjetnosti Zdenko Rus.
Likovni postav izložbe djelo je Ante Rašića.
Izložba će biti postavljena, manjeg opsega, u Dubrovniku, a zatim i u ostalim hrvatskim gradovima.
Josip Račić
Retrospektivna izložba
Izložba je otvorena 16. prosinca 2008. godine.
Retrospektivna izložba Josipa Račića, u povodu stote obljetnice slikareve smrti, otvorena je u Modernoj galeriji u Zagrebu 16. prosinca 2008. godine. Na izložbi se predstavlja preko 100 Račićevih djela (ulja, akvareli i crteži). Izložba je otvorena do 15. ožujka 2009. godine.
Autor izložbe je povjesničar umjetnosti Zdenko Rus.
Likovni postav izložbe djelo je Ante Rašića.
Izložba će biti postavljena, manjeg opsega, u Dubrovniku, a zatim i u ostalim hrvatskim gradovima.
Filip.g- Posts : 94
- Post n°6
Ajde ljudi idete u ŠPUD pa nije valjda problem raspitati se za izložbe u gradu?