Ako se sportom, plesom, atletikom... bavite rekreativno ili aktivno koje bi vježbe preporučili ostalima?
+5
weird-lulu
Autoerotique
brshlja
biker_boy
Blue
9 posters
Kako vježbati?
biker_boy- Posts : 4
- Post n°2
Re: Kako vježbati?
slažem se s ćinjenicom da bi ljudi trebali svakkao vježbati..
ali ne tako jako odmah u poćetku..ispočetka bi se trebalo malo pozabaviti s manjim brojkama, recimo 15 sklekova je za početak dovoljno i recimo 50 trbušnjaka i to bi se sve trebalo raditi u serijama po 3 ili 5..ovisno o snagi ćovjeka koji poćinje i trebalo bi se pravilno hraniti ako kanimo lijepo igledati i u najkrećem mogučem roku (minimalno 2mj) dobiom tijelo koje smo uvijek htjeli..hehe
ali ne tako jako odmah u poćetku..ispočetka bi se trebalo malo pozabaviti s manjim brojkama, recimo 15 sklekova je za početak dovoljno i recimo 50 trbušnjaka i to bi se sve trebalo raditi u serijama po 3 ili 5..ovisno o snagi ćovjeka koji poćinje i trebalo bi se pravilno hraniti ako kanimo lijepo igledati i u najkrećem mogučem roku (minimalno 2mj) dobiom tijelo koje smo uvijek htjeli..hehe
brshlja- Posts : 69
- Post n°3
biker_boy wrote:slažem se s ćinjenicom da bi ljudi trebali svakkao vježbati..
15 sklekova... i onda umrem. ^^
Autoerotique- Posts : 49
- Post n°4
brshlja wrote:biker_boy wrote:slažem se s ćinjenicom da bi ljudi trebali svakkao vježbati..
15 sklekova... i onda umrem. ^^
weird-lulu- miss smile
- Post n°5
sklekovi..joj..
ja mislim da je dobra vježba otići šetati kroz šumu prema sljemenu...to obožavam raditi sa frendicom i našim obiteljima...još je bolje kad je proljeće..onda je prekrasno!
ja mislim da je dobra vježba otići šetati kroz šumu prema sljemenu...to obožavam raditi sa frendicom i našim obiteljima...još je bolje kad je proljeće..onda je prekrasno!
Filip.g- Posts : 94
- Post n°6
Budemo se dogovorili, pa zajedno u prirodu!!!
Tko je za?
Tko je za?
weird-lulu- miss smile
- Post n°7
ja sam za!
mogli bi stvarno svi,i super je kad ideš tom šumicom i na kraju puta ima jedan kakti restoran gdje imaš palačinke,i tak neke stvari i nravno topli čaaaj ..sam nam trea prijevoz..
mogli bi stvarno svi,i super je kad ideš tom šumicom i na kraju puta ima jedan kakti restoran gdje imaš palačinke,i tak neke stvari i nravno topli čaaaj ..sam nam trea prijevoz..
laurie- Posts : 140
- Post n°8
ovih dana mi je jedina vježba trčanje na tram kad kasnim sajvertu na mat hihi
¤Lara- Posts : 46
- Post n°9
Ja se 11 godina bavim plesom.
I to mnogim vrstama plesa; od baleta, preko r'n'b-a do mtv jazza (odnosno plesa koji se najčešće pojavljuje u muzičkim spotovima).
Preporučujem, prije svega, kontroliranu prehranu.
To je ono najbitnije, zaista. Jedi sve, ali u malim količinama. Dakle, ako te tog trenutka pukne, izvadi čistu mast iz frižidera, ali je pojedi malo.
I neće ti biti ništa.
Dakle, male količine - više puta dnevno(5); vježba pri tome može samo pomoći. I poželjna je.
Lagano trčanje 2-3 puta tjedno po kvartu, svaku večer malo trbušnjaka (u granicama norme, recimo 10. Nećemo pretjerivat i indirektno hvalisat sami sebe - nepotrebno.) i za jedno kraće vrijeme će se rezultati vidjeti.
I to mnogim vrstama plesa; od baleta, preko r'n'b-a do mtv jazza (odnosno plesa koji se najčešće pojavljuje u muzičkim spotovima).
Preporučujem, prije svega, kontroliranu prehranu.
To je ono najbitnije, zaista. Jedi sve, ali u malim količinama. Dakle, ako te tog trenutka pukne, izvadi čistu mast iz frižidera, ali je pojedi malo.
I neće ti biti ništa.
Dakle, male količine - više puta dnevno(5); vježba pri tome može samo pomoći. I poželjna je.
Lagano trčanje 2-3 puta tjedno po kvartu, svaku večer malo trbušnjaka (u granicama norme, recimo 10. Nećemo pretjerivat i indirektno hvalisat sami sebe - nepotrebno.) i za jedno kraće vrijeme će se rezultati vidjeti.
saraja- Posts : 18
- Post n°10
filip.graf wrote:Budemo se dogovorili, pa zajedno u prirodu!!!
Tko je za?
ja sam za, prilika za zdravo druzenje izvan skole mozemo na jarun,maksimir... sa biciklima,rolama,peske,...
treba skupit ljudove!