ŠPUD

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna

+5
weird-lulu
Autoerotique
brshlja
biker_boy
Blue
9 posters

Kako vježbati?

Blue
    Blue
    Admin

Kako vježbati? Empty Kako vježbati?

Post  Blue Sat Jan 24, 2009 6:19 pm

Ako se sportom, plesom, atletikom... bavite rekreativno ili aktivno koje bi vježbe preporučili ostalima?
    biker_boy
    biker_boy

Kako vježbati? Empty Re: Kako vježbati?

Post  biker_boy Tue Jan 27, 2009 1:08 am

slažem se s ćinjenicom da bi ljudi trebali svakkao vježbati..
    ali ne tako jako odmah u poćetku..ispočetka bi se trebalo malo pozabaviti s manjim brojkama, recimo 15 sklekova je za početak dovoljno i recimo 50 trbušnjaka i to bi se sve trebalo raditi u serijama po 3 ili 5..ovisno o snagi ćovjeka koji poćinje i trebalo bi se pravilno hraniti ako kanimo lijepo igledati i u najkrećem mogučem roku (minimalno 2mj) dobiom tijelo koje smo uvijek htjeli..hehe
    Very Happy Very Happy lol!
    brshlja
    brshlja

Post  brshlja Wed Jan 28, 2009 12:31 am

biker_boy wrote:slažem se s ćinjenicom da bi ljudi trebali svakkao vježbati..
    ali ne tako jako odmah u poćetku..ispočetka bi se trebalo malo pozabaviti s manjim brojkama, recimo 15 sklekova je za početak dovoljno i recimo 50 trbušnjaka i to bi se sve trebalo raditi u serijama po 3 ili 5..ovisno o snagi ćovjeka koji poćinje i trebalo bi se pravilno hraniti ako kanimo lijepo igledati i u najkrećem mogučem roku (minimalno 2mj) dobiom tijelo koje smo uvijek htjeli..hehe

15 sklekova... i onda umrem. ^^
    Autoerotique
    Autoerotique

Post  Autoerotique Wed Jan 28, 2009 12:34 am

brshlja wrote:
    biker_boy wrote:slažem se s ćinjenicom da bi ljudi trebali svakkao vježbati..

15 sklekova... i onda umrem. ^^

lol!
    weird-lulu
    weird-lulu
    miss smile

Post  weird-lulu Wed Jan 28, 2009 11:31 pm

sklekovi..joj.. Evil or Very Mad

ja mislim da je dobra vježba otići šetati kroz šumu prema sljemenu...to obožavam raditi sa frendicom i našim obiteljima...još je bolje kad je proljeće..onda je prekrasno! flower
    Filip.g
    Filip.g

Post  Filip.g Wed Jan 28, 2009 11:56 pm

Budemo se dogovorili, pa zajedno u prirodu!!!
    Tko je za?
    weird-lulu
    weird-lulu
    miss smile

Post  weird-lulu Thu Jan 29, 2009 12:11 am

ja sam za!
    mogli bi stvarno svi,i super je kad ideš tom šumicom i na kraju puta ima jedan kakti restoran gdje imaš palačinke,i tak neke stvari i nravno topli čaaaj What a Face ..sam nam trea prijevoz..Razz
    laurie
    laurie

Post  laurie Mon Feb 09, 2009 11:03 pm

ovih dana mi je jedina vježba trčanje na tram kad kasnim sajvertu na mat affraid hihi
    ¤Lara
    ¤Lara

Post  ¤Lara Tue Feb 10, 2009 10:40 am

Ja se 11 godina bavim plesom.
    I to mnogim vrstama plesa; od baleta, preko r'n'b-a do mtv jazza (odnosno plesa koji se najčešće pojavljuje u muzičkim spotovima).
    Preporučujem, prije svega, kontroliranu prehranu.
    To je ono najbitnije, zaista. Jedi sve, ali u malim količinama. Dakle, ako te tog trenutka pukne, izvadi čistu mast iz frižidera, ali je pojedi malo.
    I neće ti biti ništa.
    Dakle, male količine - više puta dnevno(5); vježba pri tome može samo pomoći. I poželjna je.
    Lagano trčanje 2-3 puta tjedno po kvartu, svaku večer malo trbušnjaka (u granicama norme, recimo 10. Nećemo pretjerivat i indirektno hvalisat sami sebe - nepotrebno.) i za jedno kraće vrijeme će se rezultati vidjeti. Smile
    saraja
    saraja

Post  saraja Sun Feb 22, 2009 5:14 pm

filip.graf wrote:Budemo se dogovorili, pa zajedno u prirodu!!!
    Tko je za?

ja sam za, prilika za zdravo druzenje izvan skole mozemo na jarun,maksimir... sa biciklima,rolama,peske,...
    treba skupit ljudove!

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 22, 2024 3:30 am