Kupujete li šta u školskoj kantini i šta mislite o cijenama i usluzi?
+7
Popi
weird-lulu
laurie
dolly.
Autoerotique
brshlja
Blue
11 posters
Šta mislite o školskoj kantini?
brshlja- Posts : 69
- Post n°2
Re: Šta mislite o školskoj kantini?
Admin wrote:Kupujete li šta u školskoj kantini i šta mislite o cijenama i usluzi?
jebeno skupi klareti i još jebenije skup sadistički masni pro-colesterol čips. i nema više nestea? WTF???
Autoerotique- Posts : 49
- Post n°3
brshlja wrote:Admin wrote:Kupujete li šta u školskoj kantini i šta mislite o cijenama i usluzi?
jebeno skupi klareti i još jebenije skup sadistički masni pro-colesterol čips. i nema više nestea? WTF???
prvih mjesec dana skole mi je bio obicaj kupit nes, al vec 4 mjeseca nista
i bolje mi je ovako
makar je teta Maja zakon
dolly.- Posts : 13
- Post n°4
sendviči puj!
laurie- Posts : 140
- Post n°5
kroasan od čokolade je fin, iako mi je odvratno kad je vrećica sva mokra od masnoće
weird-lulu- miss smile
- Post n°6
ja sam prije znala kupiti kroasan ili klarete,al sad rijetko...sad il uzmem orange swapse ili vodu,al ja i frendice već dugo tražimo da čokoladno mlijeko
rekla je teta maja da je pitala,pa ćemo vidit oče li doć..
što se tiče cijena,trebali bi sniziti malo....
rekla je teta maja da je pitala,pa ćemo vidit oče li doć..
što se tiče cijena,trebali bi sniziti malo....
Popi- Posts : 2
- Post n°7
Zamrzila sam lisnato, jer to sam cijelo vrijeme jela.. a oni sendvici. PUj. nis ne valjaju.
CptMetla- Posts : 79
- Post n°8
da ja mislim da je to sve realno.. sto se tice cijena u kantini, jer onaj gospon, šef kantine ipak mora hraniti puno svog cryslera. a posto je to samo za ucenike, a nije za javnost, normalno da ce bit manje kupaca pa cijene moraju bit vece, recimo da se kantina nalazi tamo di je otvoren onaj novi kafic (Ispred skole) koji je vec dugo nefunkcionalan (valjda jer je zima) e da je nasa kantina tamo, onda bi bilo jeftinije, i nebi ju koristili samo ucenici..
ali nesmijemo se ponasati razmazeno, i trazit to skolu jer su ucenici trazili da se napravi kantina pa spletom okolnosti je nastala tamo... i sad da mi ttrazimo da ju sele bi bilo razmaženo...
uglavnom ja smatram dionu kao skolsku kantinu..
ipak ono za 5kn dobijes prave stvari a ne sendvic u kojem je natrpano sve moguce i nemoguce, al je on ono jedva ko prst velik.... a razlika izmedu sendvica za 5kn i 6kn je u 1 centimetru
ali nesmijemo se ponasati razmazeno, i trazit to skolu jer su ucenici trazili da se napravi kantina pa spletom okolnosti je nastala tamo... i sad da mi ttrazimo da ju sele bi bilo razmaženo...
uglavnom ja smatram dionu kao skolsku kantinu..
ipak ono za 5kn dobijes prave stvari a ne sendvic u kojem je natrpano sve moguce i nemoguce, al je on ono jedva ko prst velik.... a razlika izmedu sendvica za 5kn i 6kn je u 1 centimetru
KBC.CandyLab- Posts : 13
- Post n°9
majoneza se mjesha sa mljekom il nechim, i odvratna je, krastavci su neki chudni, sira gotovo nikad nema, oni vech slozheni sendvichi znaju bit stari da stariji bit nemogu. pa, umjesto sendvich za 5 kn, odesh u dionu i kupish chudo hrane ili pizzu tam u pizza romi za 10kn il neznam, vech neshto... al trovat se u nashoj kantini, ne ne.
klareti inache koshtaju 36kn/kg, pa nek meni neko izrachuna kak je 5 komada 5 kuna a 2 komada 1 kuna. Lopovi!
mislim, josh da je fino, ili higijenski, al ona teta je opet pochela istom rukom dirat hranu i novce.
i da, chokoladno mljeko je doshlo, 6 kn je mali tetrapak
klareti inache koshtaju 36kn/kg, pa nek meni neko izrachuna kak je 5 komada 5 kuna a 2 komada 1 kuna. Lopovi!
mislim, josh da je fino, ili higijenski, al ona teta je opet pochela istom rukom dirat hranu i novce.
i da, chokoladno mljeko je doshlo, 6 kn je mali tetrapak
- Post n°10
haha.. u dioni 0.5l čokoladnog mljeka 5.5kn
mislim da je kantina dobra ideja ali ne ova cudna realizacija... jedino sto tam kupujem su keksi koji su puno skuplji nego u dioni al ono.. ccc
i oni čipsevi 8kn??
trebamo mi neke kineze tamo zaposlit da cijene padnu za pola hahaha
iiiju! bljak..
mislim da je kantina dobra ideja ali ne ova cudna realizacija... jedino sto tam kupujem su keksi koji su puno skuplji nego u dioni al ono.. ccc
i oni čipsevi 8kn??
trebamo mi neke kineze tamo zaposlit da cijene padnu za pola hahaha
iiiju! bljak..
Sarah P.- Posts : 1
- Post n°11
Što ja mislim..
Kantina... poznam žene koje rade tamo...
Sendviči su mi ok... salama ili čajna...krastavci,majoneza..tipičan sendvič..
često budem gladna pa si kupim...
Cijene... imamo sendviše za 5,6,7,8 i 10 kn..
Onaj za 5,6, i 7 su praktički iste veličine pa mi se ne isplati nikad uzimat za 6,7 i 8.
Zato uvijek uzmem za 5.. hh.. Istina ...cijene su mi tu čudne..Čips je definitvno PRESKUP.
Ali inače...mali objekt...skuplja roba.. Prosječno na dan u kantini potrošim do 15 kn.. Jer škola dugo traje i moram neš uzet za jest .. hh
Ali inače...kantina ko kantina je ok.
Sendviči su mi ok... salama ili čajna...krastavci,majoneza..tipičan sendvič..
često budem gladna pa si kupim...
Cijene... imamo sendviše za 5,6,7,8 i 10 kn..
Onaj za 5,6, i 7 su praktički iste veličine pa mi se ne isplati nikad uzimat za 6,7 i 8.
Zato uvijek uzmem za 5.. hh.. Istina ...cijene su mi tu čudne..Čips je definitvno PRESKUP.
Ali inače...mali objekt...skuplja roba.. Prosječno na dan u kantini potrošim do 15 kn.. Jer škola dugo traje i moram neš uzet za jest .. hh
Ali inače...kantina ko kantina je ok.
- Post n°12
mogo bi onaj striko malo vise trosit na posao a ne na svog cryslera, sve ostalo je vise manje okej... mislim nemam nis protiv njega ako ga nije zaradio na kantinama koje izgledaju kao sto naša izgleda.... al dobro neda mi se puno pričati?
AryaUnderfoot- Posts : 6
- Post n°13
Katastrofa.
KBC.CandyLab- Posts : 13
- Post n°14
hm, ne, sendvichi nisu ok, ekipa unutra nalazi dlake, loshe im je itd itd, uvjeti nisu za kantinu, nehigijenski je, nema izbora nekog i nema nicheg toplog... jel bi im bilo teshko napravit 4 vrste sendvicha i kupit toster??