ŠPUD

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna

5 posters

Najbolji vicevi

Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Najbolji vicevi

Post  Blue Sun Feb 01, 2009 3:00 pm

Natjecali se Bosanac, Rus i Nijemac tko će duže ostati u sobi s Bruce Lee-om.
    Prvi ide Rus, bude pola sata i izađe sav u masnicama.
    Uđe Nijemac, bude sat vremena, iznesu ga bolničari mrtvog.
    Uđe Bosanac... 1 sat, 2 sata, 3 sata, 4 sata... izađe na kraju živ i zdrav. Čude se ljudi kako je ostao toliko dugo i pitaju ga u čemu je tajna, a on će njima:
    On udari, a ja blok. On udari, ja blok. On udari, ja blok. I nestane meni više blokova, pa sam onda uzeo ciglu i u glavu.
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Re: Najbolji vicevi

Post  Blue Sun Feb 01, 2009 3:02 pm

Mujo i Suljo bili u lovu i Sulju je prilikom obavljanja velike nužde ugrizla zmija za spolni organ. Sjetili su se odmah da pozovu doktora, ali u šumi gdje su bili, nije bilo signala pa je Mujo otišao na obližnje brdo i nazvao doktora:
    "Doktore, Suljo i ja smo u lovu i njega je ujela zmija..."
    "Gdje ga je ujela?"
    "Pa iza grma dok je..."
    "Ma ne mislim na to, nego za koji dio tijela?"
    "Ma, doktore, nezgodno je!"
    "Ma nije ni bitno, otrov pod hitno moraš isisati da se ne proširi po tijelu!"
    "Ali, doktore..."
    "Nema "ali", isisaj otrov ili mu nema spasa!"
    Vraća se Mujo, a Suljo uplašen i zabrinut pita:
    "Šta je rek'o doktor?"
    "Rek'o ti je da umreš," odgovori Mujo.
    Blue
    Blue
    Admin

Post  Blue Sun Feb 01, 2009 3:07 pm

Usred noci:
    - "Bolan Fato, u kupatilu duhovi."
    - "?????"
    - "Duhovi bolan!"
    - "Kaaakvi duhovi?"
    - "Ja usao u kupatilo, upali se svetlo samo. Ja pisam, svetli.
    Ja izadjem, ono se samo ugasi."
    - "Budalo, opet si pisao u frizider!"
    weird-lulu
    weird-lulu
    miss smile

Post  weird-lulu Tue Feb 03, 2009 12:10 am

Sjede u sauni tri muškarca..Zazvoni mobitel i javi se jedan od njih..
    "Bok ljubavi!Našla sam jednu divnu ogrlicu.Mogu li je kupiti?"
    "A koliko košta?"
    "Cijena je snižena s deset tisuća na osam tisuća kuna."
    "Pa uzmi je onda."reče on,završi razgovor isključi mobitel i upita onu dvojcu pored njega: "Momci,čiji je ovo mobite?"
    sonja
    sonja

Post  sonja Wed Feb 11, 2009 11:34 pm

joj joj imam ja bas jedan super, mislim svima je suer a ja a bas i ne razumijem.
    ali nema veze bar da se vi nasmijete!

otiso mujo u bolnicu i pita njega doktor : "dali vama smeta sta zivite pored stadiona? "
    a mujo odgovara : " nee smee taa, neee smeee taaaa, nee smee taaaaa, nee smee taaa, neee sme taaa, ne smetaaa, ne sme taaaaa, ne sme ta, ne sme ta, ne sme taaaaaaaaaa!!!!
    NEEEE SMEEEE TAAAAA, NE SMEEE TAAAAA, NEE SME TA, NE SME TA , NE SMETA, NEEEEEE SMEEEEEE TAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

ako ga neko razumije neka mi objasni, mislim fora je ali ga bas ne kuzim.

ajde ljudi jos viceva!!
    Blue
    Blue
    Admin

Post  Blue Wed Feb 11, 2009 11:38 pm

Vic je super, ali neke treba dobro ispričati evo, pogledaj ovaj linki i sve će ti biti jasno!

mujo i haso
    sonja
    sonja

Post  sonja Thu Feb 12, 2009 12:45 am

Blue wrote:Vic je super, ali neke treba dobro ispričati evo, pogledaj ovaj linki i sve će ti biti jasno!

mujo i haso

aha kuzim sad.
    super je vic!!!!
    laurie
    laurie

Post  laurie Sat Feb 14, 2009 5:42 pm

Vozi čovjek po zagrebačkoj obilaznici kad odjednom nastane veliki zastoj. Nekih sat vremena ništa se ne događa, svi stoje, kad prolazi Joža pored auta.

- Dobar dan! - reče Joža.
    - Dobar dan. Što se ovdje događa, zašto je takva gužva?
    - Ma, neki je manijak uhvatio Ivu Sanadera i hoće 10 milijuna kuna da ga oslobodi ili će ga politi benzinom i zapaliti. Zato ja sad idem od auta do auta skupljajući dobrovoljne priloge.
    - I, koliko narod daje?
    - Pa, kako tko, prosječno 4-5 litara.

bounce bounce
    laurie
    laurie

Post  laurie Sat Feb 14, 2009 5:57 pm

Umre haker i ode u pakao. Za tri dana zali se sotona Bogu. Sta si mi ono poslao, ono nije covjek. Slomio mi je sve sprave za mucenje, polupao sve kotlove, ugasio vatru, podavio mi je golim rukama sve vrazice a vragove poklao, vec tri dana urla hodnicima; -Gdje su ta prokleta vrata za sljedeci nivo!

lol! lol! lol!
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Mujo i Haso

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 1:54 am

Vratio se Mujo iz Afrike sa safarija i pita ga Haso: "šta si sve ubio tamo?"
    - A Mujo ce: "Ubio sam tri lava , dva leoparda , jednog slona i deset nopliza."
    - "Bolan Mujo šta ti je to nopliz," pita ga Haso.
    - "Pa to ti je malo crno i viče: No pliz, no pliz."
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty pokvareni fićo

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 1:57 am

Jednom gastarbeiteru u Njemačkoj se pokvari Fićo na auto putu. Jadnik stoji uz cestu i maše rukom u nadi da mu netko pomogne. Zaustavi se jedan čovjek u Porsheu:
    - O zemljak, što je bilo?
    - A evo ovaj moj Fićo prokuhao. Ako me možeš otegliti do prve servisne stanice bio bih ti jako zahvalan.
    - Nema problema! Ako budem prebrzo vozio ti samo potrubi i ja ću usporiti.
    Šlepa tako Porshe Fiću, kad odjedno ih pretekne jedan Ferrari. U vozaču Porshea se probudila natjecateljska strast, ubrza i pretekne Ferrarija. Ali ni ovaj iz Ferrarija se ne da i opet pretekne Porshea. Dok se Porshe i Ferrari utrkuju, Fićo samo što se ne raspadne. Vozač trubi, trubi, ali bez rezultata. Uz rub ceste stoji policajac koji sve to promatra i piše zapisnik:
    - Porshe i Ferrari se utrkuju, a Fićo trubi da mu se sklone s puta.
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty komarci

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 1:58 am

Lete 2 komarca iznad pijanog čoveka. Kaže prvi: "Hajde, ujedi ga!"
    - Na to će drugi: "Ne hvala, ne pijem dok vozim."
    Blue
    Blue
    Admin

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:12 am

Najsmjesnijim i najuniverzalnijim vicem proglasen je sledeci, koji je predlozio psihijatar iz Manchestera:

Dva prijatelja odu u lov. Dok hodaju sumom, jedan od njih se srusi. Ne dise i pogled mu je staklast. Onaj drugi panicno dograbi svoj mobilni i pozove hitnu pomoc: "Upomoc! Prijatelj mi je umro! Sta da radim?" Dezurni operater kaze: "Smirite se, ja cu vam pomoæi. Za pocetak, moramo biti sigurni da je mrtav." Uslijedi tisina, a onda se zacu pucanj i tip kaze: "Dobro. Sta sad?"
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Kornjača

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:13 am

Kornjaca ide ulicom u New Yorku i napadne je banda puzeva. Policajac dodje na mjesto dogadjaja i pita što se dogodilo. Kornjaca kaze: "Ne znam, sve se odigralo tako brzo!"
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Vozač autobusa

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:13 am

Zelim umrijeti mirno, u snu, kao moj deda. A ne vristeci od uzasa kao putnici u njegovom autobusu.
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Haso u Vijetnamu

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:16 am

Nakon završetka rata u Vijetnamu Amerikanci odlučili nagraditi vojnike vrijednim nagradama koje oni sami odaberu. Jedni su zaželili kuće, drugi skupe aute i dođu do Hase da kaže svoju želju: -Ja ću za svaki centimetar od vrha moga kurca do jaja 1$. Amerikanci se počnu smijati toj želji, ali budući da je želja, oni dovedu i sve TV postaje da snime to ispunjenje želje i krenu snimati od vrha kurca pa sve niže - 1, 2, 3 cm ... ali nigdje jaja. Na to će jedan od novinara: -Dobro Haso, gdje su ti jaja? A na to će Haso: -Pa u Vijetnamu.
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Psi se tuku

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:18 am

Mujo imao pit-bulla, a Haso imao vučjaka. Potuku se dva psa i pit-bull zakolje vučjaka. Haso ode i kupi drugog psa. Ovaj put kupi dogu. Potuku se ponovo psi i ponovo pit-bull pobijedi. Haso ode i treći put kupiti psa. Ovaj put kupi šar-planinca i ponovo pit-bull pobjedi. Haso se stvarno naljuti i ode si kupiti novog psa. Vraća se Haso za dva dana kući i dovodi jazavčara. Mujo se počne smijati i odu dva psa iza nekog grma i tu se počnu tući. Nakon nekoliko minuta vraća se jazavčar sa pit-bullovom glavom u ustima. Mujo stane plakati i kaže: "Znaš li ti koliko sam ja platio toga pit-bulla?!", a na to će Haso: "A da li ti znaš koliko sam ja platio plastičnu operaciju ovoga krokodila?"
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Šišmiš

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:19 am

Što je najgore što se može dogoditi šišmišu dok spava? Da dobije proljev.
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Cat

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:20 am

This cat, is a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, an cat, idiot cat, bussy cat, for cat, 20 cat, seconds cat. Sada pročitaj poruku bez riječi cat.
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Veliko voće

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:22 am

Sjede u vlaku Slovenac i Hrvat. Hrvat ogladni, pa iz svoje torbe uzme jabuku. Slovenac: "A kaj ti je to?" "Jabuka." "A joj, kod nas u Fruktalu su jabuke 5 puta veće!" Nakon nekog vremena uzme Hrvat krušku: "A kaj ti je to?" "Kruška." "A joj, pa kod nas u Fruktalu su kruške 10 puta veće." I tako uzme Hrvat paradajz. "A kaj ti je to?" "Ribizl, pi*ka ti materina."
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Ispit

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:25 am

Išli studenti polagati ispit i čekaju ispred učionice. Pozove profesor prvog. Profesor: Zamislite da ste u vlaku u kupeu.
    Student: Jesam. P: Vruće vam je, što ćete učiniti? S: Skinut ću košulju. P: Ali još vam je vruće. S: Otvorit ću prozor
    P: E, sada kada ste otvorili prozor, izračunajte mi koliko će trebati da se prostorija napuni svježim zrakom. Student računa, računa, računa. Da profesoru rješenje. P: Žao mi je nije točno, pali ste. Pošaljite mi drugog. Student izađe i reče drugom zadatak. Ovaj na brzinu izračuna i uđe u učionu.
    P: Zamislite da ste u vlaku u kupeu. S: Jesam.
    P: Vruće vam je, što ćete učiniti. S: Skinut ću košulju P: Ali još vam je vruće. S: Otvorit ću prozor. P: Dugo ste se vozili i pao je mrak. Vi sada meni izračunajte koliko će svjetlosti ući dok prolazite uz uličnu svjetiljku. Student računa, računa, računa. Da profesoru rješenje. P: Žao mi je nije točno, pali ste. Pošaljite mi trećeg. Student izađe i reče trećem zadatke. Ovaj na brzinu izračuna i uđe u učionu. P: Zamislite da ste u vlaku u kupeu. S: Jesam. P: Vruće vam je, što ćete učiniti?
    S: Skinut ću košulju. P: Ali još vam je vruće. S: Skinut ću i cipele. P: Još vam je vruće. S: Skinut ću i čarape. P: Ali stvarno vam je vruće. S: Skinut ću i hlače. P: Ali s vama su u kupeu dva homoseksualca. S: Ma, boli me ku***, nek' me je**, al' ja prozor ne otvaram!!!
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Drvo

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:25 am

Kaže otac sinu: "Sine, glup si ko ovaj stol (pokuca na stol)". "Tata, tata, netko kuca." "Neka sine, ja ću."
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Policajci

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:26 am

Zamalo ugazio
    Došao policajac kući, te pokazuje svojoj ženi govno na dlanu i hvali se: "Vidi u što sam zamalo ugazio da nisam bio oprezan .
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Pijanac časti

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:27 am

Pijanac ide glavnom ulicom, zaustavi se i počne pišati. Policajac ga spazi i uzvikne: "Sram vas bilo! Kazna 50 kuna." Pijanac traži po svim džepovima i konačno pronađe 100 kuna. Sada policajac traži 50 kuna za vratiti, ali ih ne moze naći. Na to će pijanac: "Pišaj i ti - ja častim!"
    Blue
    Blue
    Admin

Najbolji vicevi Empty Razlika

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 2:28 am

Dva teenagera voze se tramvajem. Pita jedan drugog: "Jel' znaš kakva je razlika između policajca i majmuna?" No, iza njih je stajao policajac kojem se to nije dopalo, te je uhvatio malog za ruku, te će ljutito: "Ha, mali, kakva, kakva?" Nato će mali, sav uplašen: "Joj, nikakva, gospodine, nikakva." Policajac na kraju kaže: "I ja mislim da je nikakva!"

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 22, 2024 7:31 am