brshlja wrote:i ja bih da je kava besplatna i da neko opljačka automat i da mi sve rUmko čokoladice.
htjela bih da na tjelesnom radimo više maštovite stvari umjesto da ne radimo ništa ili da radimo glupe poligonske vježbe. plešemo, glumimo, to bi bilo odlično. ah da. oftopik.
ja bih htjela sanjkanje na stepenicama. s pravim sanjkama. jer su tako lijepe, sklizave i milja ljudi je već pala po njima i padat će dok škola postoji.
htjela bih nekakav izdvojen zid gdje bismo svi ujedinili svoje umjetničke vizije. tipa grafiti, ali kvalitetni, slike po zidu, svašta. unutar škole, ispred, van, svejedno. da je taj zid s našim slikarijama koje bi, primjerice, bile napravljene trajnom bojom ispred škole, to bi bila odlična promocija. makar da ima onako.... 3 metra.
htjela bih jednom isprobati rad na drugim odjelima.
da dobro, ovo za tjelesni pih aj dobro.. ovisi kog imate ona crna je predobra profa!
sto se tice sanjkanja.. mogu te poducit kak se mozes stojecki sklizat, ali moras imat ravne đonove
Iiii ovo sto se tice zida unutra ima i previse zidova obojanih
a kad bi to isla radit na fasadu zgrade, to bi bio napad na grad zagreb! jer je ova zgrada jedan od objekata koji je ajmo reci zasticen.. mislim nije al trebo bi biti.. a mozda i je neznam... Uglavnom tu ideju reci gruberici ili tatomirki i imat ces 1 iz pov. umj.
hehe
a ovo sa isprobavanjem drugih odjela je fakat dobra ideja
to bi i ja, ajmo se na jedan dan svi zamjenit
a ono sto bih ja, da imao sam jednu ideju prije, napravit podzemno parkiralište ispod dvorista, a u dvoristu napravit park! ali to je sad glupo jer svi puše ispred skole, i zapravo dvoriste vise nefunkcionira kao prije
ono je bilo predobro, sad se nikom neda izlazit van, a i da izade, glupo je svi stoje i puše.... mislim ja sam nepušač ali ono je bilo fora druzenje i tak to... za maškare su svi prolazili u maskama.. sad jedva 2-3 one prave maske.. ccc