ŠPUD

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna

2 posters

iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII

brshlja
    brshlja

iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII Empty iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII

Post  brshlja Sat Feb 07, 2009 3:18 pm

kao što znate, učenicima ŠPUD-a su uz predočenje iskaznica besplatni ulazi na većinu izložbi u muzejima grada zagreba (mislim da nisu samo u tehnički i povijesni muzej).

izrada iskaznica za prve razrede još nije gotova jer su tek protekli tjedan stigle fotografije učenika 1.b i 1.d (čini mi se!) razreda.

kao što znate, iskaznice rade učenici grafike, tj. ja i još jedna cura - ove godine.

ako trebate novu iskaznicu (izgubili ste je, krivo je nešto na njoj napisano), javite mi se na brshljanka@hotmail.com da vam je izradimo dok nije kasno. trebate poslati mail sa svojom sličicom i imenom + razred.

požurite se i pokušajte to poslati do ponedjeljka ako vam treba iskaznica.

nemojte se sramiti! papa Arrow Shocked
    Filip.g
    Filip.g

iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII Empty Re: iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII

Post  Filip.g Sun Feb 08, 2009 12:40 am

Ja ću ti javiti čim sredim skener, a mogu ti i u školu donjeti. Glupo je da nemam tu iskaznicu.
    brshlja
    brshlja

iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII Empty Re: iskaznice za muzeje - UHVATIIIIIIIIIIIIII

Post  brshlja Sun Feb 08, 2009 12:09 pm

ma možeš fotku dofurat, moram dječicu tak i tak skenirat u školi. ča-o.

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Mon Nov 25, 2024 12:00 pm