Da čujemo!!
evo ja obično in bar, klubovi na jarunu, prije u roko i stross.
evo ja obično in bar, klubovi na jarunu, prije u roko i stross.
RobeehSaur wrote:kic, pub i pracka rulz
brshlja wrote:ja izlazim , kad na kave idem i na tople čokolade, u koldking - samo u podrum, u boju u teslinoj, tu i tamo u olivera twista, kic, portal, ljeti u čvenk na terasu. i još u neke, ali ti su onako... prolazni. prije sam išla u 2.otok u medlićevoj, ali se zatvorio. (( bankrotirao!
ali trenutno najviše volim jazz club u gundulićevoj, prdneš od škole do tamo.
a kad se ide van, ide se ili na neki koncerti ili u bugalu.
saraja wrote:brshlja wrote:ja izlazim , kad na kave idem i na tople čokolade, u koldking - samo u podrum, u boju u teslinoj, tu i tamo u olivera twista, kic, portal, ljeti u čvenk na terasu. i još u neke, ali ti su onako... prolazni. prije sam išla u 2.otok u medlićevoj, ali se zatvorio. (( bankrotirao!
ST.PATRICKS DAY, 17.3 u tvornici, al karta je malo...skupa, 60kn
naravno i na zrinjevac,prošle godine sam bila u boogaloou i bilo je odlično,a upad je bio 20kn. tvornica je malo skupa!brshlja wrote:saraja wrote:brshlja wrote:ja izlazim , kad na kave idem i na tople čokolade, u koldking - samo u podrum, u boju u teslinoj, tu i tamo u olivera twista, kic, portal, ljeti u čvenk na terasu. i još u neke, ali ti su onako... prolazni. prije sam išla u 2.otok u medlićevoj, ali se zatvorio. (( bankrotirao!
ST.PATRICKS DAY, 17.3 u tvornici, al karta je malo...skupa, 60kn
kakva tvornica, idemo na zrinjevac. :X
je,je, oni irci su bili odlicni i nadam se da ce i ove godine doc!!Elbereth wrote:bugalu je prošle godine bio jeben!!