ŠPUD

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna

3 posters

Živjeti u skladu s prirodom???

Blue
    Blue
    Admin

Živjeti u skladu s prirodom??? Empty Živjeti u skladu s prirodom???

Post  Blue Thu Feb 19, 2009 7:10 pm

Potaknuti današnjim ekonomskim krizama, prirodnim katastrofama, epidemijama..., neki ljudi se sve više okreću prirodi. Šta za vas znači živjeti u skladu s prirodom i je li to danas moguče?
    saraja
    saraja

Živjeti u skladu s prirodom??? Empty Re: Živjeti u skladu s prirodom???

Post  saraja Fri Feb 20, 2009 1:27 am

može se, ali teže u današnjem ubrzanom tempu života. mislim da bi bilo manje bolesti, epidemija, gladi, pa čak i ratova da čovjek živi u skladu s prirodom. a kako živjeti u skladu s prirodom? imam mnogo načina, npr ne bi trebali beskorisno i sebično iskorištavati prirodna bogatsva,već onolko kolko nam treba, ne bi je trebali zagađivat, okrenuti se alternativi, imati što manje bespotrebih stvari, živjeti u skladu s godišnjim dobima (iako se oni uskoro neće razlikovat u klimatskom smislu) itd... ljudi bi trebali biti svjesni da sve ono što rade ima svoje posljedice.
    da covjecanstvo nije uzelo maha u svojoj sebičnosti i pohlepi, danas ne bi postavljali pitanje da li je moguće živjeti u skladu s prirodom
    brshlja
    brshlja

Post  brshlja Mon Feb 23, 2009 11:10 pm

meni je živjet u skladu s prirodom birnuti se za okoliš, reciklirati, ne bacati smeće po cesti i u prirodi, štedjeti električnu energiju i... da

da me pišta, najrađe bih s nekim dobrim društvom u neku kolibu gdje samo ima tople vode i nek si kurimo vatricu, a kad ćemo trebat rasvjetu, uzmemo svjećice..

evo, vas dvoje, možemo kod mog pokojnog preajede miška u klet u zagorje B-)
    ma vraga. idemo u đunglu negdje. idemo, ajde.

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Mon Nov 25, 2024 10:13 am